היצירה ASD היא אופרת פרינג' עכשווית, העוסקת בקשר בין ילד על הספקטרום האוטיסטי ובין הוריו. באופרה מוצגות סצינות ביתיות, יומיומיות, פשוטות לכאורה, אך האינטראקציות טעונות אי הבנה עמוקה, בסיסית, שורשית, מעין פער בלתי ניתן לגישור הצובע את היחסים ומשפיע עליהם. עם זאת, הרצון בקשר, באהבה ובקרבה נוכחים בכל רגע באופרה, מפעפעים ללא הרף למרות הקשיים, ויוצרים גשר רגשי חזק ובר קיימא בין הדמויות.
משך היצירה – כ 85 דקות.
משתתפים:
ליברטו ומוסיקה – שרית שליי זונדינר
מנצח ומנהל מוסיקלי – דור מגן
בימוי – שירית לי ווייס
עיצוב תפאורה ותלבושות – מאיה מידר מורן
עיצוב תאורה – דניה זמר
הפקה – טינה רונקין
צילום ועריכה – דרור הלר
הקלטה ומיקס – יובל עמית
מנהל תזמורת הרחוב וייעוץ אמנותי – עידו שפיטלניק
סופרן (אמא) – רעות רבקה שבי
בריטון (אבא) – עודד רייך
קונטרה-טנור (ילד) – יותם רותם
מצו סופרן (קרן) – תמרה נבות
נגנים – צ'לו – טליה ארדל, סקסופונים – מעיין ג'יימס, גיטרה חשמלית – נדב לב
אלקטרוניקה – אמיר בולצמן
קו-פרודוקציה עם תזמורת הרחוב הירושלמית
הפרויקט – בתמיכת מפעל הפיס
שרית שליי זונדינר – ילידת 1984 ,היא מלחינה בולטת מהדור הצעיר בארץ. יצירותיה בוצעו בפסטיבלים חשובים, על בימות מרכזיות כמו בית האופרה בתל אביב במסגרת "חג המוסיקה הישראלית" תיאטרון ירושלים במסגרת "פסטיבל פסנתרים", ועוד. בין התזמורות שביצעו את יצירותיה נמנות התזמורת הסימפונית ירושלים רשות השידור, סימפונט רעננה וסינפונייטה באר שבע. היא דוקטורנטית לקומפוזיציה בתכנית משולבת של האוניברסיטה העברית והאקדמיה למוסיקה בירושלים בהדרכתם של ד"ר אסף שלג ופרופ' אמנון וולמן. המחקר שלה עוסק בהתפתחות גון-הצליל במוסיקה אמנותית של תחילת המאה ה-21, זוכת קרן סידאי בשנים 2021-2019 מטעם המכון הירושלמי למוסיקה בת זמננו בזכות מצויינות בכתיבתה לתזמורת, תוך שילוב ויצירת טרנספורמציות בין עולמות מלודיים ומירקמיים שונים. זונדינר השתתפה בכיתות אמן עם חיה צ'רנובין, טושיו הוסוקאווה, זיגמונט קראוזה, ופיליפ לרו. בשנת 2018 השלימה אופרה קאמרית – ASD, ובעקבות כתיבת יצירה זו, זכתה למענק מיוחד מטעם מפעל הפיס. שרית היא זוכת מילגות קרן התרבות אמריקה ישראל בקומפוזיציה בין השנים 2014-2007 .בוגרת החוג לקומפוזיציה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים בהדרכתם של ארי בן שבתאי ומרק קופיטמן.
בשנים האחרונות חוקרת את עולם הסאונד העכשווי, ואת שילובם של שירה ונגינה קונבנציונליים לצד איכויות רעשיות-אקספרסיביות של סאונד. השילוב הזה עומד בליבה של האופרה שלפנינו.
תזמורת הרחוב הירושלמית – היא תזמורת קאמרית מקצועית שפועלת להנגשת המוסיקה הקלאסית לקהלים חדשים על ידי נגינה בחללים אלטרנטיביים ובמקומות ציבוריים בירושלים. מיום הקמתה בשנת 2013, ביצעה התזמורת עשרות קונצרטים בחללים אלטרנטיביים ובמקומות ציבוריים בירושלים, וכן ניגנה בפסטיבלים רבים, בין השאר פעמיים בפסטיבל ישראל. מנהלה המוסיקלי של התזמורת הינו עידו שפיטלניק.
שירית לי וייס – בימוי אחת מבימאיות האופרה המובילות בארץ כיום והחלה את עבודתה כבימאית אופרה בארצות הברית. באופרה הישראלית ביימה את "החטיפה מן ההרמון" (מוצרט) בפסטיבל האופרה בעכו, "טירתו של כחול הזקן" (ברטוק), "חליל הקסם" (מוצרט), הפקות קהילתיות, הפקות לכל המשפחה, את מופעי שעת אופרה לילדים ועוד. ערכה וביימה את המופע "מה עושות האיילות?" – מופע מוסיקלי המאגד את מיטב שירי הילדות הישראלים למארג דרמטי מוסיקלי ציורי. עם מיתר אופרה סטודיו של האופרה הישראלית ביימה הפקות רבות כולל "כך עושות כולן", "דון ג'ובני", "רחמיו של טיטוס", "הגננת המתחזה", ,"אימפרסריו" (מוצרט), "הנזירה אנג'ליקה" (פוצ'יני), "ורתר" (מסנה), "הטלפון והמדיום" (מנוטי) , "העטלף" (י.שטראוס), "בני קפולטי ובני מונטיגיו" (בליני) ועוד. ביימה את "פיירו הסהרורי" (שנברג) עבור הפסטיבל למוסיקה קאמרית בירושלים והפקה נוספת עם הפרוייקט הקאמרי הישראלי. ביימה את האופרה המקורית "אמהות" (דוד זבה). עבור התזמורת הפלהרמונית הישראלית ביימה את האופרטה "קנדיד" (ברנשטיין). עבור מקהלת מורן ביימה את "ג'ון ג'ון "יצירתה של אלה מילך-שריף למילים של יוסי בנאי. וייס עובדת בקביעות עם מרבית התזמורות בארץ איתן ביימה את "הספר מסביליה", "טוסקה", "כך עושות כולן" , "חליל הקסם" ועוד. במסגרת חג המחזמר המקורי ביימה את "גרטה והמרוץ חלל" (יונתן כנען וולריה זליקובסקי) בשנת 2014 ואת "גולדי חזיות" (אביב קורן) בשנת 2015, שזכו כל אחד בפרס הראשון, ואת "משיח עכשיו" (יונתן כנען ואפרים סידון) בשנת 2017. מביימת בסדנת האופרה הבן לאומית בתל אביב, מעבירה בקביעות כיתות אמן, המנהלת האמנותית של מיתר אופרה סטודיו של האופרה הישראלית ואחראית על הפעילות הקהילתית והחינוכית של האופרה הישראלית ועל סדרות הקונצרטים של האופרה הישראלית ברחבי הארץ.
דור מגן – ניצוח וניהול מוסיקלי מנצח ומוסיקאי יליד ירושלים. דור הוא המנצח והמנהל המוסיקלי של מקהלת אורטוריו ירושלים. במהלך השנים שיתף פעולה עם מיטב הנגנים וההרכבים בארץ, ביניהם אנסמבל מיתר, חמישיית תל אביב, תזמורת הרחוב הירושלמית ועוד. כמו כן, ניצח בפסטיבל הבין לאומי למוסיקה קאמרית בירושלים, שם עבד בין היתר עם הצ'לן פרנס הלמרסון והויולנית נבוקו אימאי. בשנת 2016 ניצח על הבכורה לאופרה "פירמוס ותסבי" מאת ישראל שרון, ובשנת 2017 על הבכורה לאופרה "אלברט" מאת משה זורמן . למד ניצוח באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים אצל פרופ' אבנר בירון ופרופ' סטנלי ספרבר. כחבר פרויקט 'תדרים' של אנסמבל מיתר השתלם אצל גיא פדר ויובל צורן. השתתף בכיתות אמן בהדרכת מאסטרו פייר אנדרה-ואלאד. כמעבד ומתזמר, עבודותיו בוצעו על ידי אנסמבלים ותזמורות רבות בארץ ביניהן הפילהרמונית הישראלית, סימפונית ירושלים, וקאמרטה ירושלים. הוא חבר מייסד במקהלת גיא בן הינום, קולקטיב זמרים-אמנים-יוצרים, עמו הופיע בפסטיבל ישראל, עונת התרבות בירושלים, מוזיאון תל אביב, ועוד.
רעות סיוון (רבקה) – זמרת ושחקנית ראשית, היא סופרן קולורטורה, זמרת רב תחומית, אמנית קול וסולנית בינלאומית בעלת נסיון בימתי נרחב ומגוון באופרה, בארוק, ומוסיקה בת זמננו. היא הופיעה על בימת הקונצרטחבאו באמסטרדם, באולם אקרוס שביפן, שרה בבית האופרה ההולנדי הלאומי, ובאולם הידוע באמסטרדם -,Ij T 'aan Muziekgebouw שרה סולו עם La Petite bande בבלגיה, כמו גם עם התזמורת ההולנדית הידועה ,Metropole שרה סולו עם orchestra Aukso הופיעה ב Festival Music Early Utrechtושרה כסולנית עם אינספור הרכבי בארוק. רעות שרה תפקידים ראשיים בבתי אופרה ידועים לאופרה מודרנית כדוגמת ,Muziektheater Transparant Belgium, Gaudeamous Studio Minailo ובאופרות מאת מלחינים ידועים בני זמננו כגון לואי אנדריאס (הולנד) Henderickx Wim (בלגיה) ועוד, הופיעה בשנגחאי באירועי ה EXPO WORLD שם ביצעה בארוק לצד מייקל צ׳אנס אליזבת וולפיש, הופיעה כסולנית עם תזמורת הבארוקדה, התזמורת הסימפונית ירושלים, התזמורת הסימפונית ראשון ועוד רבים. רעות שרה תחת שרביטם של מנדי רודן, זובין מהטה, סיגיסוואלד קאוקן (בלגיה), ג'ולס באקלי (אנגליה), הילארי גריפיתס (גרמניה), אהרון חרל"פ, יובל בן עוזר, סטנלי ספרבר ועוד רבים. היא סופרן קולורטורה ותפקידי האופרה שלה כוללים את Nerone, Alcina ,(Handle) Belinda (Purcell), Queen of the night (Mozart), Adele (J. Strauss), Gasparina (Haydn), ,(Rosine, Olympia (Offenbach Adina (Donizetti ועוד ועוד. היא בוגרת האקדמיה למוסיקה בירושלים בשירה קלאסית בהצטיינות, כמו גם בעלת תואר ראשון ותואר אמן בשירת בארוק מן הקונסרבטוריון המלכותי, הולנד. התזה שלה כללה עבודה על אמנות מחוות הבארוק- טכניקת משחק ותנועה שזמרי אופרה ושחקנים בעת העתיקה (ועד למאה ה -19) השתמשו בה. אמנות זאת, הנקראת בלעז Gestique Baroque הדגישה את גישתה לאמנות הבמה, שבה הזמרת היא כל כולה כלי לביטוי האמנות, בתנועה, תאטרון, חזות וויזואלית וכמובן – קול ורוח. היא זכתה לבצע אופרות בארוק עם טכניקה זאת עם גדולי מנצחי הבארוק. רעות היא מלגאית של קרן התרבות אמריקה ישראל, התקבלה כסולנית לסטודיו מיתר באופרה הישראלית, מוסיקאית מצטיינת בצה"ל, ובוגרת מקהלת אנקור. לצד הקריירה שלה כזמרת אופרה, רעות היא גם אמנית קול, וזמרת ג'אז בינלאומית, שהופיעה בפסטיבלי הג׳אז הגדולים באירופה; יש לה נסיון בימתי בשירת מוסיקת עולם, והיא מאלתרת ווקאלית מוכשרת וייחודית. היא הופיעה עם אמני ג'אז ידועים ברחבי העולם כגון Chris Hinze, Krzystof Kobylinsky, Arnie Lawrence, Max Roach, Clarence Penn, Trilok .רבים ועוד Gurtu, Eric Truffaz Stanislaw Soyka כמו כן, היא שחקנית-זמרת וחברה באנסמבל תאטרון קליפה, ממובילי תאטרון הפרינג׳ הישראלי, שם היא משתתפת במגוון הצגות והפקות מרתקות שבהן היא משחקת, שרה ומלחינה. היא קוראת לעצמה "שחקנית ווקאלית" בשל יכולתה להחליף ולברוא צבע, סגנון ווקאלי ושפה ברגע. הנסיון הווקאלי המגוון שלה וההרפתקני שלה, הכולל שירה בלקנית, בולגרית, צוענית, לדינו, מוסיקה עממית ספרדית, צרפתית, יוונית ואפילו ערבית קלאסית, מעניקים לה פאלטת צבעים מרשימה ומעשירים את גמישותה הווקאלית ואת יכולותיה כמאלתרת וכמבצעת. יכולות אלה מהוות יתרון מרתק עבור עבודה עם מלחינים ומלחינות בני זמננו, אשר מרבים להקדיש לה יצירות. באופרה מבצעת רעות את תפקיד האמא שנכתב במיוחד עבורה.
עודד רייך – בריטון נולד בישראל, בוגר האקדמיה למוסיקה בירושלים, ובין השנים 2011 ל 2013 חבר במיתר אופרה סטודיו של האופרה הישראלית. כיום מופיע בקביעות באופרה הישראלית ושר בבתי האופרה והתזמורות המובילות בארץ ובאירופה כגון בית האופרה הלאומי של בוקרשט, התזמורת הפילהרמונית הישראלית (זובין מהטה), אופרה פאוקו בפריס (דיויד שטרן), ותזמורות נוספות בגרמניה, הולנד ואיטליה. בין תפקידיו האופראיים המובילים: תפקיד הנושא ב"דון ג'ובאני", הרוזן אלמויוה ב"נישואי פיגרו", גוליילמו ב"כך עושות כולן", פפגנו ב"חליל הקסם" ונרדו ב"גננת המדומה" (מוצרט), בלקורה ב"שיקוי אהבה" ומלטסטה ב"דון פסקואלה" (דוניצטי), מרקוציו ב"רומיאו ויוליה" (גונו), אלבר ב"וורתר ולסקו במנון" (מסנה), מרצ'לו ב"לה בוהם" (פוצ'יני), סילביו ב"פליאצ'י" (לאונקוואלו), ז'רמון ב"לה טרוויאטה" (ורדי), דמיטריוס ב"חלום ליל קיץ" (בריטן), האבא ב"הנזל וגרטל" (הומפרדינק), צ'רכס ב"שיץ" (יוני רכטר), ברוך ב"שתיקתו של ברוך" (אלה מילך-שריף), תדאוש ב"נוסעת" (ויינברג), אפולו ב"אפולו" ודפנה ופוליפמוס ב"אסיס וגלתיאה"" וזורואסטרו באורלנדו" (הנדל), אניאס ב"דידו ואניאס" (פרסל), אדוניס ב"ונוס ואדוניס" (בלו), תפקיד הנושא ב"אורפאוס"" (טלמן), אוברטו במשרתת הגבירה" (פרגולזי) ותפקידים רבים נוספים. הרפרטואר הקונצרטי שלו כולל את המיסה בסי מינור, מגניפיקט, מתיאוס ויוהאנס פסיון, קנטטות (באך), אודה לסנטה ססיליה (פרסל), אסתר, שלמה, יהודה המכבי והמשיח (הנדל), רקוויאם גרמני (ברהאמס) וכמו כן את הרקויאם מאת מוצארט ומאת פורה, מיסה חגיגית קטנה (רוסיני) עונות השנה וסטאבט מאטר (היידן), עבודת הקודש (בלוך), החתונה (סטרוינסקי) ועוד יצירות רבות. בנוסף מרבה להופיע עם רפרטואר שירים אומנותיים, בין היתר בתכניות "שירה-שיר" בניהולו של הפסנתרן ד"ר עידו איראל. בשנת 2017 ביים את האופרה "בחירתו של פאריס" (ד. פרסל) בביצוע אנסמבל בארוקדה בה שר בנוסף את תפקיד מרקוריוס. בשנת 2002 ייסד את אנסמבל "נביאי הקוינטה", אנסמבל של זמרים גברים המתמחה במוסיקה עתיקה מימי הביניים ועד מוסיקה מהבארוק, והיה חבר באנסמבל עד שנת 2007. זוכה מלגת קרן אמריקה-ישראל בזמרה לשנת 2013-2012, מלגת סידוניה ברקוביץ' לשנת 2012, מלגת אלי ליאון לשנים 2012 ו 2013, מלגת קרן רונן לשנת 2013, מלגת קרן גרבוב לשנת 2014 ומלגת .IVAI 2012-2014
יותם רותם – קונטרה-טנור יליד שנת 2000. בוגר מגמת תאטרון בבית הספר בן גוריון בעמק חפר. התחנך כזמר במקהלת מורן בניהולה המוסיקלי של נעמי פארן, שם רכש את השכלתו המוסיקלית והופיע יחד עם המקהלה ביצירות בארץ ובעולם. ביצע תפקידים מרכזיים בהפקות "גונבי הנשיקות" מאת משה זורמן בתאטרון צוותא, "ג'ונג'ון" מאת אלה מילך שריף בהיכל התרבות בתל אביב. הופיע בתפקיד "שנטל" בבכורה הישראלית למחזמר "לה קאז' או פול" והשתתף כזמר ושחקן באופרה "חלום ליל קיץ" בהפקת האופרה הישראלית.
תמר נבות – מצו סופרן ילידת ישראל, בוגרת האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים והקונסרבטוריון למוסיקה בברוקלין. הרפרטואר האופראי שלה כולל את אניו ברחמיו של טיטוס (מוצרט), התפקיד הראשי בנער והקסמים (ראוול), התפקיד הראשי בקליסטו (קוואלי) ועוד. זכתה במלגות לאון נכט, אלי ליאון, קרן התרבות אמריקה-ישראל, המכון הישראלי לאמנויות האופרה וקרן מיקי עפרת. תמרה נבות היא חברה במיתר אופרה סטודיו של האופרה הישראלית וחברה באנסמבל ססיליה.
נדב לב – גיטרה פעילותו המוסיקלית המגוונת של לב חוצה סגנונות, מחברת ז'אנרים, ומשלבת בין גיטרה חשמלית לגיטרה קלאסית, בין קומפוזיציה לאלתור חפשי, בין שליטה וירטואוזית בטכניקות קלאסיות לשימוש מקורי בטכניקות נגינה לא שגרתיות ובין מוסיקה קלאסית ומסורתית למחויבות עמוקה למוסיקה של זמננו. לב הוא זוכה פרס אנדרס סגוביה היוקרתי בספרד (סנטיאגו דה קומפוסטלה 2006). כמו כן זכה מגיל צעיר במלגות ובפרסים רבים, ביניהם פרס International Artists, פרס Fuchs Lilian למוסיקה קאמרית בניו יורק והפרס על שם רודריגו בתחרות לגיטרה ע״ש אריאן ירושלמי. בשנת 2004 היה לב לנגן הגיטרה הראשון מזה שנים הזוכה במלגה היוקרתית ללימודי חו״ל מטעם קרן אמריקה ישראל. לב מרבה לשתף פעולה עם טובי המבצעים והאנסמבלים, ביניהם זמרת הסופרן והמנצחת ברברה הניגן, רביעיית המיתרים מיבוס, זמרת המצו סופרן רינת שחם, אנסמבל מיתר, International Ensemble Contemporary ,החצוצרן פרנק לונדון מלהקת הקלייזמטיקס, נגן המנדולינה אבי אביטל, נגן הנבל סיוון מגן ורבים אחרים. הוא הופיע לאחרונה בין השאר כסולן עם התזמורת הסימפונית ירושלים, עם NovusNY הניו יורקי, עם אנסמבל המאה ה-21 תחת אילן וולקוב וז׳ולט נאג׳ ובבכורה הניו יורקית לאופרה America in Angels מאת פיטר אטווש , Opera City York New לב מופיע תדיר בארה״ב, אירופה וישראל, במיטב האולמות והמסגרות. פסטיבלים בהם הופיע לאחרונה כוללים את ECLAT בשטוטגארט, Mozart Mostly של לינקולן סנטר בניו יורק, הזמנות חוזרות ל en Musique ועוד. בצרפת Festival de Chaillol – ו Graves פעילותו המגוונת של לב זיכתה אותו בשבחי הביקורת על הופעותיו והקלטותיו. אלבומו האחרון New Attached Strings שיצא בלייבל היוקרתי ״דלוס״ כולל יצירות מאת מלחינים ישראלים לגיטרה חשמלית וקלאסית המוקדשות ללב. במסגרת הדואט שלו עם נגן הקונטרבס רמי יולזרי הוציא את האלבום Azafea בלייבל הצרפתי IEMJ ואת האלבום Natales Terres . לב הוא גם מלחין, ויצירתו האחרונה ״שומרת לילה“ אשר נכתבה במסגרת residency של שנה ב-14Y בניו יורק, נכללת באלבומו האחרון. כמו כן בוצעו יצירותיו במסגרת פסטיבל ארגון מלחיני אסיה בירושלים ובמסגרת עבודות תיאטרון שונות. נדב לב צפוי להשלים באביב הקרוב תואר דוקטור למוסיקה DMA מאוניברסיטת Brook Stony בלונג איילנד, ניו יורק. הוא בעל תואר מאסטר בגיטרה קלאסית מ- Music of School Manhattan תואר ראשון בקומפוזיציה מהאקדמיה למוסיקה בתל אביב ותואר ראשון בפילוסופיה מאוניברסיטת תל אביב . נדב נולד בקיבוץ נחשון ולמד בתיכון לאומנויות תלמה ילין. לצד תאריו בביצוע ובקומפוזיציה השתלם בכיתות אמן שונות באירופה וארה״ב. בין מוריו הבולטים ראובן סרוסי, דיוויד סטרובין, סטיב פסקוף ואהרוני בנארי.
טליה ארדל – צ'לו צ'לנית, מלחינה וזמרת ירושלמית, עבדה כמשנה לנגן ראשון בתזמורת הסימפונית ירושלים בין 2019-2017 ונגנית מובילה באנסמבל סולני תל אביב ב2017-2016 החלה את לימודי הצ'לו עם סבינה פרנקנברג בקונסרבטוריון הסדנה, ירושלים. בהמשך למדה באקדמיה למוסיקה ולמחול ירושלים, בית הספר ע"ש בוכמן-מהטה תל-אביב, הקונסרבטוריום של אמסטרדם וConservatoire Laban Trinity בלונדון. בין מוריה נמנים צבי פלסר, הלל צרי, פליקס נמירובסקי, מוניק בארטלס, מיכל קורמן וסאלי פנדלבורי. שירתה כמוזיקאית מצטיינת בחיל החינוך והנוער. זוכת מלגות קרן התרבות אמריקה-ישראל בין השנים 2014-2005 .זוכת מלגות אלן נייקירק, מלגת טריניטי קולג' לונדון ופרס ע"ש ברבירולי לשנת .2019-20 טליה זוכת פרס על ביצוע יצירה ישראלית בתחרויות האביב 2015, תחרות הקונצ'רטו ע"ש שרון תבור פינץ של האקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים 2018 ותחרות הסולנים של טריניטי לאבן לונדון 201. ניגנה כסולנית עם הסינפונייטה באר-שבע, אנסמבל סולני תל-אביב, התזמורת הסימפונית ירושלים, תזמורת הרחוב הירושלמית והתזמורת הסימפונית של האקדמיה למוסיקה ומחול ירושלים. בשנים האחרונות תופסות הכתיבה והשירה חלק נרחב בחייה המוזיקליים והיא מופיעה בקביעות בביצוע שירים מקוריים עם ההרכבים Panda Weise Der, Duo Zenith ,טריו איל קרנטיני ועוד. הופעתה במחזה "Bridge Narrow Very A) "פסטיבל 2016! Chutzpah ,וונקובר, קנדה) עם מוזיקה מקורית שכתבה לכבוד ההפקה הייתה מועמד לפרס ג'סי ריצ'רדסון בקטגוריה "הישג אמנותי". נגינתה שודרה ברדיו קול המוסיקה, ברדיו BBC ובטלוויזיה הגרמנית.
מעיין ג'יימס – סקסופון מעיין הוא סקסופוניסט פעיל, יוצר ומורה. למד סקסופון בקונסרבטוריון האקדמיה בירושלים עם המורה גרש גלר, בקונסרבטוריון הישראלי עם המורה גן לב, שירת בצבא כנגן סקסופון ראשי בתזמורת צה"ל ולאחר מכן השלים את לימודיו בקונסרבטואר של ליון (צרפת) עם ז'אן דני מישה ובקונסרבטואר המלכותי של בריסל (בלגיה) עם אלאן קרפאן, סימון דיריק וג'ושוע הייד. כיום מעיין חי ועובד בירושלים, שם הוא פעיל בתחום המוסיקה הקלאסית, מודרנית, מוסיקת עולם, שילוב אומניות ואלתור חופשי. מעיין יוצר מוסיקה לסקסופון סולו, לקבוצות מוסיקה קאמרית, שירי רוק-פופ-אוריינטליים ועבודות לשילוב אמנויות. היצירות של מעיין הם בדרך כלל שילוב של סגנונות ותרבויות. מטרתן היא לתקשר עם כל סוג של קהל. יצירותיו בוצעו בישראל, בלגיה, צרפת וקוריאה הדרומית. מעיין ניגן רסיטל באולם הנרי קראון בתיאטרון ירושלים ששודר בקול המוסיקה (2012). ניגן כסולן עם התזמורות הסימפוניות של חיפה ורעננה. ניגן כמשתתף עם כל התזמורות הסימפוניות הגדולות בישראל. ניגן באירועים בהיכל הראשי של האיחוד האירופאי בבריסל וכן גם באולם הגדול של ה"בוזאר" בבריסל. מעיין מופיע בקביעות בישראל ובאירופה כסולן, עם מספר להקות ובהופעות של שילוב אומניות. מעיין ייסד בין השאר את: רביעיית הסקסופונים Klassik4Sax ,דואו MASH) עם נגן הקונטרבס שעיה פלדמן) אנסמבל "אל-גיזה" (מוסיקה בלקנית – ערבית – קלייזמר מקורית) ואנסמבל (PASHAQ) אנסמבל של אלתור חופשי. החל משנת 2019 מעיין חבר ברביעיית הסקסופונים של תל אביב. זוכה של מלגת קרן שרת ברציפות מאז 2007, מקום שני בתחרות הסקסופונים הישראלית לשנת 2—8, מקום שני בתחרות פאול בן חיים למוסיקה ישראלית בשנים 2012-2014, מקום ראשון בתחרות הנשפנים הישראלית בכפר סבא לשנת 2014 ואיזכור ראשון בתחרות "קלריסקס" בולנסיין, צרפת בשנת 2015.
אמיר בולצמן – אלקטרוניקה אמיר בולצמן, יליד ברזיל, 1985. אמן סאונד רב תחומי, אוצר ומלחין. בוגר המחלקה למוזיקה חדשה בבית הספר מוסררה ובעל תואר ראשון ושני מהמחלקה לסונולוגיה בקונסרבטוריון המלכותי של האג. בחמש שנים האחרונות הוא מעורב בסצינת המוזיקה הנסיונית בישראל, הולנד וגרמניה כנגן יחיד ובשיתוף פעולה עם נגנים והרכבים משתנים. חבר בצמד אנסמבל של אהבה טרור יחד עם המתופף אריאל ערמוני אשר הוציאו שני אלבומים בלייבל הגרמני massage full body. הציג ואצר עבודות למגוון גופי תרבות ירושלמים כגון: מעמותה (׳עזאזל׳ ו'יערות גשם בירושלים'), גלריית ברבור (האזנות סתר), עונת התרבות בירושלים (טילדה), הדים I + II) וקולקטיב האמנות 'נו קואסט'. מנהל אמנותית את ׳הדים׳ – הוצאה לאור, פלטפורמה למוזיקה עכשווית ונסיונית . מנחה, מורה למוזיקת מחשבים וקומפוזיציה במחלקה למוזיקה חדשה במוסררה ירושלים. בימים אלה מנחה ומנהל את תוכנית הרזידנסי ״מעמותה סאונד״ במרכז מעמותה לאמנות ומחקר.
הפרויקט מתקיים בתמיכתם של מפעל הפיס, משרד התרבות ועיריית ירושלים. ההפקה מתקיימת בשיתוף עם חג המוסיקה הישראלית