בן חיים – שלושה שירים ללא מילים 12'
ארתור גלברון – למנטו מתוך חמישה קטעים לצ'לו סולו 5'
צבי אבני – קדיש 10'
יאו ראדזינסקי – תפילה ומחול 10'
צ'לו – צבי פלסר
פסנתר – שיר זמל
בתכנית ינוגנו יצירות של מלחינים מדורות שונים החל באבות המוסיקה הישראלית פאול בן חיים עם שלושה שירים ללא מילים וארתור גלברון – "למנטו" מתוך חמישה קטעים לצ'לו סולו. ה"קדיש" של צבי אבני מבוסס על הקדיש של רוול שנכתב במקור לקול ופסנתר. יהויכין סטוצ'בסקי עיבד את היצירה לצ'לו וצבי אבני הוסיף לה תפקיד פסנתר צבעוני. נסיים ביצירתו של יאו ראדזינסקי שמאגדת בתוכה אלמנטים יהודיים, מזרחיים וישראלים בוירטואוזיות מרשימה.
צבי פלסר
נהנה מקריירה מגוונת באופן מיוחד כסולן, מוסיקאי קאמרי ומורה בכיר. הוא מרבה להופיע ברחבי העולם ומשתף פעולה עם טובי המנצחים והנגנים של ימינו.
כסולן הוא הופיע עם כל התזמורות בארץ – התזמורת הפילהרמונית הישראלית, התזמורת הסימפונית ירושלים ראשות השידור, התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון, הקאמרטה ירושלים, התזמורת הקאמרית הישראלית, הסימפונייטה באר שבע ועוד. בנוסף הופיע עם תזמורות כגון התזמורת הלאומית של ארה"ב בוואשינגטון, סנט מרטין אין דה פילדס, הסימפונית של שנחאי, התזמורת הלאומית של מקסיקו, הפילהרמונית של חליסקו, הסימפונית של המבורג והפילהרמונית של סופיה עם מנצחים כגון: זובין מהטה, אשר פיש, עומר ולבר, גיא בראונשטיין , אנו טאלי, אבנר בירון, חזוס מדינה, סטיבן סלואן, וסרג'יו קומיסיונה. בינואר 2015 הופיע פלסר כסולן עם התזמורת הפילהרמונית של ברלין בקונצרט מיוחד בברלין. ב2016 הופיע כסולן עם תזמורת קאמרטה ירושלים בסיור לאוסטליה ותאילנד.
צבי היה חבר ברביעיית המיתרים "הוברמן" ובקבוצת "קונצ'רטנטה" שבסיסה בניו יורק. כנגן קאמרי הוא משתף פעולה עם נגנים בכירים בעולם בכללם נגנים מובילים מהתזמורת הפילהרמונית של ברלין. בעונות האחרונות הופיע פלסר על במות חשובות כגון: אולם שאנז אליזה, מוזיאון הלובר, ואולם פלייל בפאריס, הקונצרטהאוז בווינה, הפילהרמוני בברלין, הקונצרטחבאו באמסטרדם, אולם וויגמור ומרכז סאוט'באנק בלונדון ועוד. בשנת 2010 הצטרף לרביעית ירושלים בסדרה של 14 קונצרטים ברחבי אוסטרליה. פלסר מרבה להשתתף בפסטיבלי מוסיקה בעולם ביניהם – פסטיבל מרלבורו בארה"ב, סרוונטינו במקסיקו, קוהמו בפינלנד, פסטיבל לה פונט ביפן, רולאנדסאק בגרמניה, קלאס קלאס בספרד, סלון דה פרובאנס בצרפת והפסטיבל הבינלאומי למוסיקה קאמרית בירושלים.
בשנת 2011 מונה למנהל המוסיקאלי של "פסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון". בשנים האחרונות משתף פלסר פעולה עם ידידו הלל צרי בפרויקט עיבוד שש הסוויטות של באך לשני צ'לי.
מר פלסר בוגר ביה"ס למוסיקה ג'וילארד בניו יורק שם למד אצל זארה נלסובה. מוריו הראשיים היו צבי הראל בארץ ודייויד סויר בארה"ב. מר פלסר מכהן כפרופסור לצ'לו באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. בעבר לימד גם באוניברסיטת צפון קרוליינה ובבית הספר הגבוה למוסיקה בווירצבורג, גרמניה. מר פלסר מוזמן לתת כיתות אמן וסדנאות ברחבי העולם ומלמד בקביעות בסמינר Perlman Music Program בארה"ב. את הקלטותיו ניתן למצא בתחנות טלויזיה ורדיו רבות ברחבי העולם וכן בתקליטורים בהוצאת קליאוס, מרידיאן והליקון. צבי פלסר הינו בוגר היחידה לנגנים מחוננים של המרכז למוסיקה בירושלים וביה"ס התיכון לאמנויות תלמה ילין. הוא זכה בתחרות פרנסואה שפירא ובתחרות הבינלאומית ה-41 בוואשינגטון די. סי.. צבי פלסר זכה במלגות קרן התרבות אמריקה ישראל לאורך כל לימודיו.
שיר זמל, פסנתר
שיר זמל הופיעה בישראל, באירופה ובארצות-הברית לשבחי הביקורת. מבקרי מוסיקה הגדירו אותה כ"פסנתרנית נהדרת" עם "מסירות מלאה למוסיקה", "יכולות טכניות מרהיבות" (גלובס) ו״אישיות ואנרגיה בלתי ניתנות לעצירה״ (timesunionPlus).
שיר הוזמנה לאחרונה על ידי הפסנתרן הנודע אנדרס שיף לנגן סדרת רסיטלים ברחבי אירופה כחלק מהסדרה “Building Bridges” שנועדה להבליט פסנתרנים צעירים יוצאי דופן. שיר השתתפה בפסטיבלים בינלאומיים ביניהם Ravinia's Steans Music Institute, ,Music@Menlo, IMS Prussia Cove, IMS Open Chamber Music, האקדמיה לפסנתר בפסטיבל מנוחין, פסטיבל הפסנתר מנטה בפינלנד ופסטיבל IKIF, ניו יורק. זוכת פרסים ראשונים בתחרויות שונות, שיר הופיעה בקרנגי הול (ווייל, זנקל), מרקין הול, סטינווי הול, שרייבר הול, תיאטרון רוז וסטודיו רוז בלינקולן סנטר, תיאטרון ירושלים, מוזיאון תל אביב ועוד. בעונות הבאות תופיע בישראל, ארה"ב (בחוף המזרחי והמערבי), גרמניה (לרבות בקונצרטהאוס ברלין), שוויץ ועוד.
כפסנתרנית מוסיקה קאמרית נלהבת, ייסדה יחד עם אחיה, הפסנתרן דרור זמל, את דואו הפסנתר הירושלמי .היא חברה בהרכב ה – Manhattan Chamber Players, והופיעה עם אמנים כגון גילברט קאליש, קולין קאר, איזבל לאונרד, חברי התזמורת הפילהרמונית הישראלית וחברי ה – Chamber Music Society של לינקולן סנטר. כמו-כן היתה חברת האנסמבל ACJW של קרנגי הול במסגרתו הופיעה בקביעות בקרנגי הול ובאולמות נוספים, ופעלה להעמקת החינוך המוסיקלי ולחיזוק קשרי מוסיקה וקהילה ברחבי ניו-יורק.
רבים מהקונצרטים בנגינתה שודרו בקול המוסיקה וחלקם אף הוקלטו לתקליטור. זוכת מלגות הצטיינות מטעם קרן התרבות אמריקה ישראל, שיר השתתפה בכיתות אמן רבות עם פסנתרנים מהשורה הראשונה בעולם ביניהם אנדרס שיף, מאריי פרחיה, ריצ'רד גוד, ג'ונתן ביס, רוברט לוין, יפים ברונפמן ואחרים.
בנוסף ללוח הקונצרטים הפעיל שלה, שיר עוסקת רבות גם בהוראה ולימדה תלמידי תואר ראשון באוניברסיטת סטוני ברוק בניו יורק שיעורים יחידניים בפסנתר כמו גם מוסיקה קאמרית. היא העבירה שיעורים נוספים וכיתות אמן בבתי ספר ובאוניברסיטאות בארה"ב, וכעת מלמדת בקונסרבטוריון הישראלי למוסיקה, תל-אביב.
ילידת ירושלים, שיר השלימה את לימודי התואר הראשון באקדמיה למוסיקה בירושלים בהצטיינות יתרה בכיתתם של פרופ' אלכסנדר תמיר ופרופ' אסף זהר. את לימודי התואר השני השלימה בהצטיינות בביה"ס בוכמן-מהטה בהדרכתו של פרופ' עמנואל קרסובסקי. לאחר מכן למדה ארבע שנים בקונסרבטוריון פיבודי של אוניברסיטת ג'והנס הופקינס בכיתתו של לאון פליישר ולאחרונה השלימה את לימודי דוקטורט באוניברסיטת סטוני ברוק בהדרכת גילברט קאליש.